Bezlepkový bandur Liška - Rustikal - bohatý na olejnatá semínka Zobrazit větší

Bezlepkový bandur Liška - Rustikal - bohatý na olejnatá semínka

Vyrobeno z vlastního přírodního kvásku, bez konzervantů.

Čistě kváskové čerstvé pečivo s výbornou strukturou a chutí. Výroba je založena pouze na přírodní fermentaci (kvašení). Mléčné bakterie jsou přirozeným konzervantem, takže pečivo vydrží déle čerstvé a je lépe stravitelné.

Více informací

39,00 Kč

Parametry

Hmotnost (gramů)150

Více informací

Hojnost semínek pro Vaše zdraví!


Překypuje slunečnicovými, lněnými i dýňovými semínky, která jsou vynikajícím zdrojem vitamínů, minerálů i dalších prvků!

Díky přírodnímu mléčnému kvašení chutná skvěle a vydrží déle čerstvý.

Vyrobeno z vlastního přírodního kvásku, bez konzervantů.

Složení: pitná voda, bezlepkový deproteinovaný pšeničný škrob, slunečnicová semínka, lněná semínka, semena tykve, rýžová mouka, slunečnicový olej, cukr, sůl, zahušťovadlo (guarová guma), karamel, vláknina psyllium, maltodextrin (oligosacharid - výhodný zdroj energie), hroznový cukr.

Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota 1 470 kJ (350 kcal), tuky: 18,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny 3,42 g, sacharidy: 37,2 g, z toho cukry 3,41 g, vláknina 4,57 g, bílkoviny 7,2 g, sůl 1,45 g.

Balený výrobek, ve smrštitelné fólii.

Spotřebujte do 5 dnů od data výroby.

Datem výroby je v případě zaslání datum vystavení faktury.

Výrobce: Bezlepková pekárna Liška s.r.o., Rabí 58, 342 01 Sušice

Recenze

Známka 
20.07.2017

Dobrý den,

další vynikající dobrota. K snídani s marmeládou, k večeři se šunkou, sýrem, nemá chybu.

    Známka 
    09.06.2016

    Dobrý den,

    Bandur je to nejlepší bezlepkové, co jsem kdy jedla.

      Napsat recenzi

      Bezlepkový bandur Liška - Rustikal - bohatý na olejnatá semínka

      Bezlepkový bandur Liška - Rustikal - bohatý na olejnatá semínka

      Vyrobeno z vlastního přírodního kvásku, bez konzervantů.

      Čistě kváskové čerstvé pečivo s výbornou strukturou a chutí. Výroba je založena pouze na přírodní fermentaci (kvašení). Mléčné bakterie jsou přirozeným konzervantem, takže pečivo vydrží déle čerstvé a je lépe stravitelné.

      Napsat recenzi