Bezlepkový bandur Liška - Ovesný bez pšeničného škrobu Zobrazit větší

Bezlepkový bandur Liška - Ovesný bez pšeničného škrobu

Vyrobeno z vlastního přírodního kvásku, bez konzervantů.

Neobsahuje pšeničný škrob!

Čistě kváskové čerstvé pečivo s výbornou strukturou a chutí. Výroba je založena pouze na přírodní fermentaci (kvašení). Mléčné bakterie jsou přirozeným konzervantem, takže pečivo vydrží déle čerstvé a je lépe stravitelné.

Více informací

39,00 Kč

Parametry

Hmotnost (gramů)150

Více informací

K rychlé přípravě snídaní i svačin, výborná chuť, snadno se rozkrojí, obsahuje vlákninu.

S ovesnými vločkami vám dodá energii a sílu pro celý den!

Díky přírodnímu mléčnému kvašení chutná skvěle a vydrží déle čerstvý.

Vyrobeno z vlastního přírodního kvásku, bez konzervantů.

Neobsahuje pšeničný škrob!

Složení: pitná voda, kukuřičný škrob, bezlepkové ovesné vločky, lněná semínka, slunečnicová semínka, sójový proteinový koncentrát, zahušťovadla (xanthan, hydroxypropylmethylcelulóza, guarová guma), rýžová mouka, cukr, vláknina psyllium, rozpustná vláknina - inulin, hroznový cukr, karamel, čočka pražená mletá, slunečnicový olej, kvasnicový extrakt, maltodextrin (oligosacharid - výhodný zdroj energie), sůl, octan sodný, extrakty koření, koření. 

Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota 1 249 kJ (297 kcal), tuky: 13,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,61 g, sacharidy: 33,7 g, z toho cukry 2,19 g, vláknina 6,27 g, bílkoviny 8,1 g, sůl 1,76 g.

Balený výrobek, ve smrštitelné fólii.

Spotřebujte do 7 dnů od data výroby.

Datem výroby je v případě zaslání datum vystavení faktury.

Výrobce: Bezlepková pekárna Liška s.r.o., Rabí 58, 342 01 Sušice

Recenze

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napsat recenzi

Bezlepkový bandur Liška - Ovesný bez pšeničného škrobu

Bezlepkový bandur Liška - Ovesný bez pšeničného škrobu

Vyrobeno z vlastního přírodního kvásku, bez konzervantů.

Neobsahuje pšeničný škrob!

Čistě kváskové čerstvé pečivo s výbornou strukturou a chutí. Výroba je založena pouze na přírodní fermentaci (kvašení). Mléčné bakterie jsou přirozeným konzervantem, takže pečivo vydrží déle čerstvé a je lépe stravitelné.

Napsat recenzi