KONEČNĚ CHLEBA NA KTERÝ SI MŮŽETE NAMAZAT MÁSLO, BEZ OBAV, ŽE SE VÁM...
Vyrobeno z vlastního přírodního kvásku, bez konzervantů. Čistě kváskový...
Vyrobeno z vlastního přírodního kvásku, bez konzervantů. Čistě kváskové...
POCTIVÉ ROHLÍKY OD LIŠKY POSYPANÉ KMÍNEM Bezlepková zdravější náhrada...
LIŠKOVY SÝROVÉ KREKRYPochutnejte si na bezlepkové máslové pochoutce,...
Chuť, kterou si zamilujete hned při prvním soustu a nepoznáte rozdíl...
Bezlepková zdravější náhrada klasických housek a rohlíků, která vás mile...
Lahodný, sladký zákusek pro chvíle pohody a užívání si radosti ze života.
Bezlepkový sladký zákusek, bohatý zdroj energie s vysokým podílem...
Vyrobené s láskou pro Vaše potěšení…
S VYPEČENOU KŮRČIČKOU! VELMI PŘIPOMÍNAJÍCÍ KLASICKÝ CHLÉB ŠUMAVU A NAVÍC JSOU I NA ŠUMAVĚ VYROBENÉ!
S VYPEČENOU KŮRČIČKOU! VELMI PŘIPOMÍNAJÍCÍ KLASICKÝ CHLÉB ŠUMAVU A NAVÍC JSOU I NA ŠUMAVĚ VYROBENÉ!
Lahodná pochoutka k ranní kávě, odpolednímu čaji, pro dny všední i sváteční.
Naše lahodné koláčky vám zajisté zachutnají nejen na pouti, posvícení či svatbě. Dopřejte si je kdykoliv chcete!
Naše lahodné minikoláčky vám zajisté zachutnají nejen na pouti, posvícení či svatbě. Dopřejte si je kdykoliv chcete!
Naše lahodné minikoláčky vám zajisté zachutnají nejen na pouti, posvícení či svatbě. Dopřejte si je kdykoliv chcete!
Vyrobeno z vlastního přírodního kvásku, bez konzervantů. Neobsahuje pšeničný škrob! Čistě kváskové čerstvé pečivo s výbornou strukturou a chutí. Výroba je založena pouze na přírodní fermentaci (kvašení). Mléčné bakterie jsou přirozeným konzervantem, takže pečivo vydrží déle čerstvé a je lépe stravitelné.
Vyrobeno z vlastního přírodního kvásku, bez konzervantů. Čistě kváskové čerstvé pečivo s výbornou strukturou a chutí. Výroba je založena pouze na přírodní fermentaci (kvašení). Mléčné bakterie jsou přirozeným konzervantem, takže pečivo vydrží déle čerstvé a je lépe stravitelné.
Vyrobeno z vlastního přírodního kvásku, bez konzervantů. Neobsahuje pšeničný škrob! Čistě kváskové čerstvé pečivo s výbornou strukturou a chutí. Výroba je založena pouze na přírodní fermentaci (kvašení). Mléčné bakterie jsou přirozeným konzervantem, takže pečivo vydrží déle čerstvé a je lépe stravitelné.